URL : http://www.ah.nl/recepten/..
Roti met lamsworst en sperziebonen
 Hoofdgerecht
 4 porties
 30 min.
 Hartig
 Bakken/Koken
 Onbekend
Ingredienten - voor 4 personen
  • 6 aardappelen middelgroot, vastkokend
  • 500 gr. sperziebonen
  • 3 el. zonnebloemolie
  • 1 schaal lamsworstjes (270 gr.)
  • 2 uien, in ringen
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 1 0,5 el. kerriepoeder
  • 4 tortillawraps
  • Bereidingswijze

    Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukken. Kook ze in water met zout in 15 min. gaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook in 5 min. beetgaar. Verhit 1 el. olie in een koekenpan. Braad de worstjes in 8 min. rondom bruin. Verhit 2 el. olie in een hapjespan en fruit de ui, knoflook en het kerriepoeder 3 min. Giet de aardappelen af en bak 3 min. mee. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel ze over 4 diepe borden. Schep de aardappelen, sperziebonen en worst erop.
    Voeding info (per een persoonsportie) :

    Energie 610 kcal / Eiwit 21 gr. / Vet 29 gr. (- g verzadigd) / Koolhydraten 57 gr.